Her en lidt twistet variation med mere grønt og perler som tilbehør.
Du kan udskifte æbler med pærer - og/eller de brune ris med fx perlespelt.
12628 kJ / 3018 kcal
530 kJ / 127 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,3 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 14,5 g |
Fedt: | 33,3 % | 4,8 g |
Vand
|
5 dl |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
320 g |
Røde æbler i små tern, fx jonagored (ca. 250 g)
|
2 |
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
Skinkeschnitzler (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
20 g |
Smør
|
20 g |
---|---|
Champignoner i kvarte
|
450 g |
¼ liter | |
Teriyakisauce
|
2½ spsk |
Flydende honning
|
1 tsk |
Blade af bredbladet persille
|
---|