Du kan udskifte æbler med pærer - og/eller de brune ris med fx perlespelt.
12628 kJ / 3018 kcal
530 kJ / 127 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,3 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 14,5 g |
Fedt: | 33,3 % | 4,8 g |
Her en lidt twistet variation med mere grønt og perler som tilbehør.
5 dl
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
2
Røde æbler i små tern, fx jonagored (ca. 250 g)
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
4
Skinkeschnitzler (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i kvarte
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2½ spsk
Teriyakisauce
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
Blade af bredbladet persille
|
---|