Skinkeschnitzler i svampe-teriyakisauce

30 min Hovedret

Skinkeschnitzler er rigtig hurtige at tilberede, og det er sikkert en af grundene til at de er så populære. Her serverer vi skinkeschnitzlerne i en lækker sammensætning med æbleris og flødesauce med champignon, hvor japansk teriyakisauce giver masser af smag til retten. Skinkeschnitzler skal endelig ikke steges for længe, hvis du vil bevare kødet saftigt.

Skinkeschnitzler i svampe-teriyakisauce
Mere inspiration

Her en lidt twistet variation med mere grønt og perler som tilbehør.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10958 kJ / 2619 kcal

Energifordeling:
Fiber: 23 g
Protein: 25,3 %
Kulhydrat: 46,7 %
Fedt: 28 %
Tip

Du kan udskifte æbler med pærer - og/eller de brune ris med fx perlespelt.

Ingredienser