Cremet svampesauce med fløde og portvin - uhm!
Når du skærer ned på det stegte kød, er det en god idé at servere stegte grøntsager til i stedet for. Her har vi valgt stegte løg, som er fulde af grundsmagen umami, og som giver noget af den samme tilfredshedsfølelse som kød.
10530 kJ / 2517 kcal
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 16,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 56,1 % | 14,4 g |
Fedt: | 27 % | 3,2 g |
Vand
|
5 dl |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Perlebyg (ca. 4 dl)
|
320 g |
Røde æbler i små tern, fx. jonagored (ca. 250 g)
|
2 |
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
Skinkeschnitzler (ca. 250 g)
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
15 g |
Pillede rødløg i halve (ca. 300 g)
|
4 |
---|---|
Vand
|
2 dl |
Smør
|
10 g |
---|---|
Champignoner i kvarte
|
450 g |
¼ liter | |
Teriyakisauce
|
2½ spsk |
Flydende honning
|
1 tsk |
Blade af bredbladet persille
|
---|