Wrap med flødeost, stegt kylling og rødbede

Wrap med flødeost, stegt kylling og rødbede

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

Smør en tortilla med flødeost og fyld den med stegt kylling, salat og rødbede. Rul den til en wrap og nyd den - eller pak den ind og tag den med på picnic eller i madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g kyllingefilet
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 4 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter
  • 100 g Buko® Grøn Pikant Flødeost pikant 65+
  • ½ liter rucolasalat (ca. 50 g)
  • 100 g groftrevne rødbeder
  • 2 spsk solsikkekerner

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Krydr kyllingefileterne med spidskommen, salt og peber.
  2. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem 6-8 min. - vend af og til.
  3. Lun imens tortillaerne og smør dem med flødeost og fordel rucola, rødbede og solsikkekerner herpå.
  4. Skær kyllingefileterne i skiver og læg dem på tortillaerne.
  5. Rul tortillaerne stramt sammen og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6770 kJ / 1618 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 23,8 %
  • Kulhydrat: 38,4 %
  • Fedt: 37,8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag