Creme Cheese Mix med Mads Niemann

Dild dip

Denne dip fungerer godt til chips og andre sprøde og salte elementer.

dild dip | buko cream cheese mix

Ingredienser

Dild dip

1 dl cremefraiche 18 % el. 38 %
½ dl (50 g) Buko® Naturel
1 spsk løgpulver
½ tsk hvidløgspulver
1,5 spsk tørret dildpulver
½ tsk salt
En anelse friskkværnet peber

Jordskokke chips

Jordskokker
1 liter smagsneutral olie (f.eks. solsikke, raps eller friture olie)
Havsalt

Fremgangsmåde

Dild dip

Bland Buko® Naturel med cremefraichen. Rør godt indtil cremen er ensartet og konsistensener luftig. Tilsæt herefter alle krydderier. Smag til med salt og friskkværnet peber.

 

Jordskokke chips

Rens jordskokkerne godt med en svamp. Skær jordskokkerne i helt tynde skiver på et mandolinjern. Varm olien op i en gryde til ca. 170 grader.

Friter jordskokkerne til de er gyldne og sprøde. Drys med havsalt

Se video for at høre Mads Niemanns tips og tricks