Castello® Mellemlagret Danbo 45+ 500 g
Ostene fra Tistrup Mejeri har rødder i tre håndværksmæssige traditioner: Den særlige Tistrup kultur, osteklædet og den specielle rødkit. Vores stolte håndværkstraditioner er sammen med de bedste råvarer med til at sikre den erfarne ostespiser en oplevelse ud over den sædvanlige. Alle Castello® Tistrup ostene har en unik smag og får mere karakter, jo længere tid de er lagret. Den mellemlagrede skæreost er modnet i 14 uger.
Mellemlagret kan skæres I tynde skiver og serveres på groft brød, rugbrød eller kiks. Kan også serveres som snack med frisk rød eller grøn peberfrugt.
- Original Tistrup opskrift
- Aromatisk ost med et strejf af bitterhed
- Mellemlagret, modnet i ca. 14 uger
- Velegnet til morgenbrød
Relaterede opskrifter
Alle Castello® produkter
Relaterede artikler

Kan man fryse ost?

Hvad er et osteklæde?

Hvad er osteløbe?

Ostens historie

Hvad er hvid pizza?

Hvordan laver man sin egen ost?

Hvordan bliver ost produceret?

Mellemlagret ost

Hvorfor er der huller i ost?

Hvornår kommer man ost på pizza?

Hvordan opbevarer jeg ost?

Ekstralagret ost

Hvordan bliver pizzabunden sprød?

Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste

Hvad er ostevalle?

Mascarpone

Ricotta

Halloumi

Hytteost
