Castello® Velvet blue 40% 125 g
Castello® Velvet Blue er en mildere og mere cremet version af den originale Danablu. Ostens delikate skarphed, der ikke overtager, er rund og syrlig, og den er perfekt til at smuldre, rive i maden eller nyde som den er på et knækbrød.
Osten fremstilles af frisk mælk og fløde efter de traditionelle danske metoder. Dette gør osten lækker blød, mens den samtidig har sin karakteristiske lette smuldring. Castello® Velvet Blue er til dig, der vil nyde en god og mild blå ost uden at gå på kompromis med den karakteristiske smag og tekstur.
Relaterede opskrifter
Alle Castello® produkter
Relaterede artikler

Kan man fryse ost?

Hvad er et osteklæde?

Hvad er osteløbe?

Ostens historie

Hvad er hvid pizza?

Hvordan laver man sin egen ost?

Hvordan bliver ost produceret?

Mellemlagret ost

Hvorfor er der huller i ost?

Hvornår kommer man ost på pizza?

Hvordan opbevarer jeg ost?

Ekstralagret ost

Hvordan bliver pizzabunden sprød?

Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste

Hvad er ostevalle?

Mascarpone

Ricotta

Halloumi

Hytteost
