Åbent landbrug

ÅBENT LANDBRUG DEN 20. SEPTEMBER 2020

KOMMER HJEM TIL DIG!

Åbent Landbrug som vi kender det er aflyst

Den klassiske Åbent Landbrug dag søndag den 20. september med besøg ude på vores gårde er aflyst for første gang siden den 1997. Vi ved, at Covid19 har ramt landet forskelligt og at restriktionerne måske er lempet noget, når vi når til september. Men vi ved det ikke, og vi vil ikke risikere værternes, deres medhjælperes eller gæsternes sikkerhed, uanset hvor lille risikoen er.

Vi er selvfølgelig dybt ærgerlige over situationen og kede af de konsekvenser beslutningen får for alle Jer, der har glædet sig.

 

Åbent Landbrug 2020, men på en helt ny måde

Søndag den 20. september vil du kunne sætte dig ned i ro og mag derhjemme foran skærmen og få en rundtur på landet sammen med os gennem både livestreaming og video. Vi ved, at det digitale univers ikke kan hamle op med den fysiske oplevelse af at møde en kalv, sidde på en traktor eller dufte til nyslået græs. Men det digita-le univers giver os nogle nye muligheder: Ambitionen er fortsat dialogen mellem by og land, hvor ny viden, læ-ring og oplevelser er i højsædet.

Åbent landbrug

Vi ses i 2021!

Åbent Landbrug i 2021 bliver naturligvis et Åbent Landbrug ”classic” med køer, kalve, kokasser og masser af kontakt. Men lige nu må vi få det bedste ud af situationen og tænke nyt.

Bedre madvaner til næste generation

Som Danmarks største fødevarevirksomhed har Arla et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation. Derfor har vi et omfattende program omkring madvaner, som mange tusinde børn hvert år deltager i. Faktisk har vi næsten 300.000 deltagere i vores aktiviteter. 

Bedre madvaner

Mød vores ejere

I Danmark har vi ca 2.500 landmænd, og ikke to er ens. Men alle arbejder de for at levere mælk af høj kvalitet produceret på en ansvarlig måde.

Fra gården til dig
MÆLKEVEJEN

Fra gården til dig

Mælkens rejse mod dit morgenbord starter på gården hos landmanden. Når du køber et Arla-produkt, går pengene tilbage til landmændene.

Lær mere om

Arla

Hvad vil det sige, at vi er ejet af landmænd? Hvordan bliver man andelshaver i Arla? Og hvem bestemmer prisen på mælk? Få svar på spørgsmålene og mange flere her.