Maden

6 gode råd til at undgå madspild

Bag om mælken med Anna

Børn i køkkenet - hvad kan dit barn lave i hvilken alder

Arla tilslutter sig Rådet for Sund Mad

Er mælk sundt?

Tips til mere omtanke

Hvorfor er madspild et problem?

Nøglehulsmærket

Arla er del af Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima
Gården

Færre køer = mere mælk

FarmAhead™ Check sætter turbo på co2e-reduktionen

Styr på foderet med foderstyring

Bag mælken er Henriette

Hvert valg vi tager gør en forskel

Belønning af klimatiltag på gårde

Arlas danske landmænd producerer strøm fra vedvarende energikilder

"Bag mælken samarbejder vi om at omdanne komøg til biogas"

Arlas landmænd har øget fokus på at reducere deres klimaaftryk

100 procent fornybar strøm på gården er et krav for Arla 24-landmænd

Vores 5 vigtigste klimatiltag

GPS og satellitter hjælper Thomas til et lavere klimaaftryk

Klaus Kristensens gård summer af biodiversitet

Når Anders gøder sin jord, har satellitter gransket marken på forhånd
Køerne

Køer på græs

Hvorfor er kalve og køer adskilt i mælkeproduktionen?

Hvor gammel bliver en ko?

Hvad sker der med tyrekalvene?

Hvad spiser en ko?

Vi forsker i foder, der mindsker koens udledning af metan

Dyrevelfærdsmærket på mælk

Hvad er dyrevelfærd - i mælkeproduktionen?

Hvordan beregner man CO2e-udledning på mælk?

Mindre madspild på køernes menu

Vores 5 vigtigste klimatiltag

6 ting der er vigtige for koens trivsel
Markerne

På Arlas pilotgårde tester vi nye løsninger med fokus på klimaet

Katalog om biodiversitet og jordsundhed

Hvad er jordsundhed? Og hvorfor går vi op i det hos Arla?

Vores 5 vigtigste klimatiltag

GPS og satellitter hjælper Thomas til et lavere klimaaftryk

Klaus Kristensens gård summer af biodiversitet
