
2 portioner
Over-night oats á la gulerodskage
Ingredienser
1 ½ dl fintvalsede havregryn
1 dl revet gulerod
2 spsk. chiafrø
½ tsk. stødt kardemomme
2 tsk. stødt kanel
1 nip salt
1-2 spsk. rosiner
3 dl mælk
Skyrcreme:
1 moden banan
2 bløde dadler
2 dl skyr
1 tsk. vaniljepulver
Topping:
2 håndfulde blandede bær
evt. honning
Sådan gør du
Kom havregryn, gulerod, chiafrø, kardemomme og kanel i et sylteglas. Tilsæt salt, rosiner og mælk. Rør det hele grundigt rundt. Sæt låg på glasset og sæt det i køleskabet natten over. Rør rundt i grøden næste morgen.
Skyrcreme:
Blend banan og dadler. Rør begge dele med skyr og vanilje.
Top grøden med bær og evt. honning og pak forsigtigt i madpakken med skyrcreme on the side.
