Abrikoser i rødvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Enkel og frisk portionsanrettet dessert som med fordel kan tilberedes i god tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 3 vaniljestænger
  • 1 flaske rødvin (ca. ¾ liter)
  • 125 g brun farin (ca. 2 dl)
  • 6 dåser halve, syltede abrikoser (a ca. 410 g)

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del vaniljestængerne på langs og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn og -stænger i en gryde sammen med rødvin og farin. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Hæld abrikoserne i en sigte og lad dem dryppe af. Kom de afdryppede abrikoser i en skål og hæld den varme vinlage over. Lad abrikoserne køle af.

Tilbehør

Vend fraiche sammen med flormelis og smag til. Server abrikoserne med cremefraichen.

Tip

Abrikoserne går også fint sammen med en god ost - både gul ost og blåskimmelost.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 36 %
  • Alkohol: 13 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag