Amagerburger med hjemmelavet remoulade
30 min
•

En amagermad - rugbrød og franskbrød lagt sammen om smør. Måske stammer den fra de hollandske gartnere der i sin kom til Amager.
Ingredienser
Remoulade
200 g
Fraiche, græsk yoghurt eller kvark
|
|
---|---|
2
Æggeblommer
|
|
1 spsk
Sød fransk sennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Pillede løg (ca. 100 g)
|
|
150 g
Syltede agurker
|
|
2
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
1
Uskrællet æble i små tern (ca. 100 g)
|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Ristet fuldkornsrugbrød
|
|
---|---|
4
Salatblade, fx iceberg (ca. 75 g)
|
|
4 skiver
Ristet landbrød
|
Sådan gør du
Remoulade
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
481 kJ / 115 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2 g |
Protein: | 9,5 g |
Fedt: | 2,2 g |
Kulhydrat: | 14 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
