Amerikanske pandekager med brombær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Bagepulver i dejen gør de amerikanske pandekager lidt tykkere. Gode til brunch, dessert eller som luksuriøs weekendmorgenmad sammen med brombær, ahornsirup og lidt fløde. Denne opskrift giver ca. 12 tykke minipandekager.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål. Tilsæt madlavningsfløde og æg og pisk til en jævn dej. Smelt 30 g af smørret og kom det i blandingen. Lad dejen hvile i mindst en ½ time. Lad en pande blive godt varm og smelt lidt smør herpå. Fordel 3 portioner dej (a ca. 3 spsk) i panden. Bag pandekagerne ca. 2 min på hver side - til de er gyldne. Hold dem varme og gentag med resten af smørret og dejen.

Server de lune pandekager med flødeskum, brombær og ahornsirup.

Hvordan laver man pandekager

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde: