Amerikanske pandekager med brombær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Bagepulver i dejen gør de amerikanske pandekager lidt tykkere. Gode til brunch, dessert eller som luksuriøs weekendmorgenmad sammen med brombær, ahornsirup og lidt fløde. Denne opskrift giver ca. 12 tykke minipandekager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk groft salt
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 2 æg
  • 50 g smør

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål. Tilsæt madlavningsfløde og æg og pisk til en jævn dej. Smelt 30 g af smørret og kom det i blandingen. Lad dejen hvile i mindst en ½ time. Lad en pande blive godt varm og smelt lidt smør herpå. Fordel 3 portioner dej (a ca. 3 spsk) i panden. Bag pandekagerne ca. 2 min på hver side - til de er gyldne. Hold dem varme og gentag med resten af smørret og dejen.

Server de lune pandekager med flødeskum, brombær og ahornsirup.

Hvordan laver man pandekager

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag