Ananascarpaccio med chokoladecrumble
45 min
•

Frisk ananasdessert med en spændende ingefærsirup og hvid chokoladecrumble.
Ingredienser
Chokoladecrumble
50 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
50 g
Hvid chokolade - smeltet
|
Ingefærsirup
1 dl
Vand
|
|
---|---|
2½ spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
Ananascarpaccio
¼
Frisk moden ananas
|
---|
25 g
Mandelsplitter
|
---|
Pynt
Mynteblade
|
---|
Sådan gør du
Chokoladecrumble
Ingefærsirup
Ananascarpaccio
Ved serveringen
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3210 kJ / 767 kcal
Næringsindhold pr. 100g
787 kJ / 188 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 8,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 18,8 g |
Fedt: | 50,5 % | 10,7 g |
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær
Ingefær er roden til en masse godt - se, hvordan du skræller ingefær med en ske.
