Ananascarpaccio med chokoladecrumble
45 min
•
Frisk ananasdessert med en spændende ingefærsirup og hvid chokoladecrumble.
Ingredienser
Chokoladecrumble
|
50 g
Salatost i tern
|
|
|---|---|
|
50 g
Hvid chokolade - smeltet
|
Ingefærsirup
|
1 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
2½ spsk
Sukker
|
|
|
½ tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
Ananascarpaccio
|
¼
Frisk moden ananas
|
|---|
|
25 g
Mandelsplitter
|
|---|
Pynt
|
Mynteblade
|
|---|
Sådan gør du
Chokoladecrumble
Ingefærsirup
Ananascarpaccio
Ved serveringen
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
785 kJ / 188 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 4,1 g |
| Fedt: | 10,7 g |
| Kulhydrat: | 18,8 g |
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær
Ingefær er roden til en masse godt - se, hvordan du skræller ingefær med en ske.