Andebryst med bagte rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

En indbydende ret med bagte rødbeder, salatost og mørt andebryst.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Bagte rødbeder

  • 6 rødbeder i stave (ca. 900 g)
  • 3 store rødløg i både (ca. 300 g)
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Andebryst

  • 2 andebryster (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bagte rødbeder

Fordel rødbeder og rødløg i en lille bradepande (ca. 20 x 25 cm). Fordel olie, eddike, salt og peber over grøntsagerne og bag dem midt i ovnen.

Andebryst

Fjern imens eventuelle rester af fjer og rids skindet på de 2 stykker andebryst. Drys med salt og peber. Læg bryststykkerne med skindsiden nedad i en kold pande og skru op til kraftig varme. Steg i ca. 2½ min., eller til fedtet er i gang med at smelte. Skru ned til svag varme og steg i yderligere ca. 10 min. Vend bryststykkerne og steg kødsiden i ca. 10 min. Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket mens rødbederne bager færdigt. Skær kødet i skiver ved serveringen.

Læg de bagte rødbeder på en bund af persille og fordel salatost og tranebær over. Server straks med skiver af andebryst og brød.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Server de bagte rødbeder til vildt eller lam.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 37 %

Print

Andre gode forslag