Aspargesomelet med ost

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Aspargesomelet krydret med fennikelfrø og smagfuld ost. Omeletten serveres med en frisk dressing med agurk, som er prikken over i'et.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Omelet

  • 16 rensede grønne asparges (ca. 250 g)

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med purløg, løg, hvidløg, salt og peber. Lad dressingen stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Vend agurk i og smag til.

Omelet

Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt æggeblandingen og steg omeletten ved svag varme i ca. 15 min.

Kog imens aspargesene i letsaltet vand i ca. 3 min. uden låg.

Skub og løft forsigtigt i æggeblandingen, mens den stivner. Drys med knuste fennikelfrø og ost og bag i ca. 3 min. med låg. Læg aspargesene på. Server straks med dressing og brød.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 64 %

Print

Kilde: