Aspargesomelet med ost - Opskrifter - Arla

Aspargesomelet med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Aspargesomelet krydret med fennikelfrø og smagfuld ost. Omeletten serveres med en frisk dressing med agurk, som er prikken over i'et.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Omelet

  • 16 rensede grønne asparges (ca. 250 g)

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med purløg, løg, hvidløg, salt og peber. Lad dressingen stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Vend agurk i og smag til.

Omelet

Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt æggeblandingen og steg omeletten ved svag varme i ca. 15 min.

Kog imens aspargesene i letsaltet vand i ca. 3 min. uden låg.

Skub og løft forsigtigt i æggeblandingen, mens den stivner. Drys med knuste fennikelfrø og ost og bag i ca. 3 min. med låg. Læg aspargesene på. Server straks med dressing og brød.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: