Aspargesomelet med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Aspargesomelet krydret med fennikelfrø og smagfuld ost. Omeletten serveres med en frisk dressing med agurk, som er prikken over i'et.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Omelet

  • 16 rensede grønne asparges (ca. 250 g)

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med purløg, løg, hvidløg, salt og peber. Lad dressingen stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Vend agurk i og smag til.

Omelet

Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt æggeblandingen og steg omeletten ved svag varme i ca. 15 min.

Kog imens aspargesene i letsaltet vand i ca. 3 min. uden låg.

Skub og løft forsigtigt i æggeblandingen, mens den stivner. Drys med knuste fennikelfrø og ost og bag i ca. 3 min. med låg. Læg aspargesene på. Server straks med dressing og brød.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 64 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: