Grøn omelet med rød salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Grøn omelet fyldt med spinat og asparges. Serveret med en smagfuld rød salsa. Velbekomme!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rød salsa

  • 300 g tomater i små tern
  • 2 røde peberfrugter i små tern (ca. 300 g)
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 200 g radiser i halve skiver
  • 1 finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Omelet

Tilbehør

  • 50 g babyspinatblade
  • 300 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rød salsa

Vend tomater, peberfrugter, rødløg og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Smag til.

Omelet

Kom æg, fraiche, spinat, salt og peber i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. til en jævn blanding. Smelt ¼ af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Hæld ca. 1½ dl æggeblanding i panden og steg omeletten ved jævn varme i ca. 2 min. - eller til den er næsten gennemstegt. Læg 5 asparges på den ene halvdel, drys med ¼ af osten og fold omeletten sammen på midten. Steg omeletten ved svag varme i ca. 2 min. Lad den glide af panden over på en tallerken og hold omeletten varm. Gentag med resten af smørret og æggeblandingen.

Anret salsa, spinat og ristet rugbrød sammen med de lune omeletter og server.

Tip

En vintervariant af salsaen kan være med bladselleri i stedet for radiser. Og aspargesene kan du skifte ud med aspargesbroccoli (broccolini).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag