Prøv denne klassiske omelet med ost.
En vintervariant af salsaen kan være med bladselleri i stedet for radiser. Og aspargesene kan du skifte ud med aspargesbroccoli (broccolini).
10467 kJ / 2502 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 17,5 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 11,9 g |
Fedt: | 39 % | 4,9 g |
Tomater i små tern
|
300 g |
---|---|
Røde peberfrugter i små tern (ca. 300 g)
|
2 |
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
2 |
Radiser eller ræddiker i halve skiver
|
200 g |
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
1 |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Æg
|
6 |
---|---|
2 dl | |
Skyllede babyspinatblade
|
50 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
20 g |
Rensede grønne asparges (ca. 20 stk.) (ca. g)
|
200 g |
100 g |
Babyspinatblade
|
50 g |
---|---|
Ristet rugbrød (ca. g)
|
300 g |