Omelet med hytteost og forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Luftig omelet med rejer og masser af grønt - en lækker frokostret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Krydrede rejer

  • 100 g rejer
  • ½ tsk rapsolie
  • 1 tsk rød chilipeber
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft

Omelet

  • 2 tsk rapsolie
  • ½ fintstrimlet rød peberfrugt (ca. 50 g)
  • 2 fintsnittede forårsløg (ca. 25 g)
  • 25 g blandede babysalatblade

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydrede rejer

Dup rejerne tørre og vend dem med olie, chili, citronskal og -saft. Lad en pande blive godt varm og svits rejerne ½-1 min.

Omelet

Pisk æggehviderne let stive. Vend hytteost, æg, salt og peber sammen i en skål. Vend forsigtigt æggehviderne heri. Lad olien blive varm i 2 pander (for at få omeletterne færdige på samme tid). Fordel æggeblandingen i panderne og bag omeletterne ved jævn varme ca. 5 min. på hver side.

Server de nystegte omeletter med krydrede rejer, peberfrugt, forårsløg og salat. Pynt med dild og server hytteost til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 54 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 36 %

Print

Andre gode forslag