Omelet med hytteost og forårsløg - Opskrifter - Arla

Omelet med hytteost og forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Luftig omelet med rejer og masser af grønt - en lækker frokostret.

Ingredienser

Antal portioner

Krydrede rejer

  • 100 g rejer
  • ½ tsk rapsolie
  • 1 tsk rød chilipeber
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft

Omelet

  • 2 tsk rapsolie
  • ½ fintstrimlet rød peberfrugt (ca. 50 g)
  • 2 fintsnittede forårsløg (ca. 25 g)
  • 25 g blandede babysalatblade

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydrede rejer

Dup rejerne tørre og vend dem med olie, chili, citronskal og -saft. Lad en pande blive godt varm og svits rejerne ½-1 min.

Omelet

Pisk æggehviderne let stive. Vend hytteost, æg, salt og peber sammen i en skål. Vend forsigtigt æggehviderne heri. Lad olien blive varm i 2 pander (for at få omeletterne færdige på samme tid). Fordel æggeblandingen i panderne og bag omeletterne ved jævn varme ca. 5 min. på hver side.

Server de nystegte omeletter med krydrede rejer, peberfrugt, forårsløg og salat. Pynt med dild og server hytteost til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 54 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print