Osteomelet med tomatsalsa

Osteomelet med tomatsalsa

Lækker og velsmagende omelet med ost og krydret tomatsalsa, der både er nem og hurtig at lave.

Sådan gør du

Tomatsalsa
  • Kom alle ingredienser i en food processor/hurtighakker og hak dem ved højeste hastighed i ca. 10 sek. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Osteomelet
  • Kom æg, majs, mælk og salt i en food processor/hurtighakker. Hak det ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Smelt smørret i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Hæld æggeblandingen på panden og drys osten over. Bag omeletten ved jævn varme, skub let rundt i æggeblandingen mens omeletten stivner, ca. 3 min.
Ved serveringen
  • Lad halvdelen af omeletten glide over på et fad og fold resten over. Server salsaen til.
Mere inspiration

Prøv denne klassiske omelet med ost.

Omelet
30 min
Omelet
(10)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3693 kJ / 883 kcal

Næringsindhold pr. 100g

633 kJ / 151 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 19,9 % 7,4 g
Kulhydrat: 15,1 % 5,6 g
Fedt: 65 % 11,1 g

Ingredienser

Tomatsalsa
Tomater i kvarte
2
Zittauerløg i både
½
Fed hvidløg
1
Sød chilisauce
½ spsk
Groft salt
¼ tsk
Sukker
¼ tsk
Osteomelet
Æg
2
Frosne, optøede majs
2 dl
Mælk
2 spsk
Groft salt
¼ tsk
Smør til stegning
25 g
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
100 g
Pynt
Fintklippet purløg