Osteomelet med tomatsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

Lækker og velsmagende omelet med ost og krydret tomatsalsa, der både er nem og hurtig at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalsa

  • 2 tomater i kvarte
  • ½ zittauerløg i både
  • 1 fed hvidløg
  • ½ spsk sød chilisauce
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk sukker

Osteomelet

Pynt

  • fintklippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsalsa

Kom alle ingredienser i en food processor/hurtighakker og hak dem ved højeste hastighed i ca. 10 sek. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Osteomelet

Kom æg, majs, mælk og salt i en food processor/hurtighakker. Hak det ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Smelt smørret i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Hæld æggeblandingen på panden og drys osten over. Bag omeletten ved jævn varme, skub let rundt i æggeblandingen mens omeletten stivner, ca. 3 min.

Ved serveringen

Lad halvdelen af omeletten glide over på et fad og fold resten over. Server salsaen til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: