Aspargessuppe med nudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Den velkendt aspargessuppe med asparges fra glas er her piftet op med kylling, nudler og kinakål.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 glas hvide aspargessnitter (ca. 660 g)
  • 2 dl aspargesvand
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 400 g kyllingefilet i tynde strimler
  • 50 g ægnudler i mundrette bidder
  • 225 g champignoner i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g slikærter i 2-3 cm skrå stykker
  • 1 liter kinakål i korte, tynde strimler

Tilbehør

  • 240 g ristet landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte over en skål - gem vandet. Kom aspargessnitter og 2 dl aspargesvand i en blender. Blend det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. til en ensartet puré. Kom aspargespuré, mælkesauce, vand og salt i en tykbundet gryde. Bring det i kog under omrøring. Tilsæt kyllingekød, nudler, champignon, salt og peber. Efter ca. 5 min. under omrøring, er nudlerne løst op og møre uden at være bløde.

Ved serveringen

Kom lidt ærter og kinakål i portionsskåle og hæld den varme suppe over. Server resten af suppen og de rå grøntsager ved siden af. Spis ristet brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8047 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: