Aspargessuppe med nudler
30 min

Aspargessuppe med nudler

Den velkendt aspargessuppe med asparges fra glas er her piftet op med kylling, nudler og kinakål.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Aspargessuppe med nudler

Den velkendt aspargessuppe med asparges fra glas er her piftet op med kylling, nudler og kinakål.

Antal portioner
  • 2 glas hvide aspargessnitter (ca. 660 g)
  • 2 dl aspargesvand
  • ½ liter Karolines Køkken® Hvid mælkesauce
  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 400 g kyllingefileter i tynde strimler
  • 50 g ægnudler i mundrette bidder
  • 225 g champignoner i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g slikærter i 2-3 cm skrå stykker
  • 1 liter kinakål i korte, tynde strimler

Tilbehør

  • 240 g ristet landbrød

Fremgangsmåde:

Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte over en skål - gem vandet. Kom aspargessnitter og 2 dl aspargesvand i en blender. Blend det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. til en ensartet puré. Kom aspargespuré, mælkesauce, vand og salt i en tykbundet gryde. Bring det i kog under omrøring. Tilsæt kyllingekød, nudler, champignon, salt og peber. Efter ca. 5 min. under omrøring, er nudlerne løst op og møre uden at være bløde.

Ved serveringen

Kom lidt ærter og kinakål i portionsskåle og hæld den varme suppe over. Server resten af suppen og de rå grøntsager ved siden af. Spis ristet brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8047 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 19 %
Print