Aspargessuppe med nudler

Bedømmelse

(4 vurderinger)

30 min

Den velkendt aspargessuppe med asparges fra glas er her piftet op med kylling, nudler og kinakål.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 glas hvide aspargessnitter (ca. 660 g)
  • 2 dl aspargesvand
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 400 g kyllingefilet i tynde strimler
  • 50 g ægnudler i mundrette bidder
  • 225 g champignoner i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g slikærter i 2-3 cm skrå stykker
  • 1 liter kinakål i korte, tynde strimler

Tilbehør

  • 240 g ristet landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte over en skål - gem vandet. Kom aspargessnitter og 2 dl aspargesvand i en blender. Blend det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. til en ensartet puré. Kom aspargespuré, mælkesauce, vand og salt i en tykbundet gryde. Bring det i kog under omrøring. Tilsæt kyllingekød, nudler, champignon, salt og peber. Efter ca. 5 min. under omrøring, er nudlerne løst op og møre uden at være bløde.

Ved serveringen

Kom lidt ærter og kinakål i portionsskåle og hæld den varme suppe over. Server resten af suppen og de rå grøntsager ved siden af. Spis ristet brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8047 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 19 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: