Aspargessuppe med spyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Lækker cremet aspargessuppe med svinemørbradsspyd og groft brød som tilbehør

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 svinemørbrad
  • 2 grønne squash
  • 8 tynde bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • ½ tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Puds mørbraden for sener og hinder og skær den i 24 tern. Vask og tør squashene og skær også dem i 24 tern. Fordel kød og squash skiftevis på de 8 spyd. Pensl en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Grill 4 spyd ad gangen i ca. 3 min. - vend dem et par gange. Tag spyddene af panden, drys med salt og peber og hold dem varme. Grill de sidste spyd.

Hæld imens aspargessnitterne til afdrypning i en sigte over en skål - gem vandet. Kom aspargessnitter og 2 dl aspargesvand i en blender. Blend det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. til en ensartet puré. Kom aspargespuré, mælkesauce og salt i en tykbundet gryde. Bring det i kog under omrøring. Tilsæt de grønne asparges og salt og kog suppen ved svag varme og under stadig omrøring ca. 2 min., eller til aspargesene er møre. Smag til.

Ved serveringen

Kom suppen i en stor varm skål og server spyddene til. Spis med ske og gaffel.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: