Bagt laks med hytteost og rødbeder
45 min
•
Lækkert krydret laks med farverigt tilbehør. Hytteostsalsaen passer perfekt til.
Ingredienser
|
800 g
Skrællede rødbeder i både
|
|
|---|---|
|
600 g
Skrællede kartofler i både
|
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 500 g)
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Herbes de Provence
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Tomatsalsa
|
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
Pynt
|
Frisk koriander
|
|---|
Tilbehør
|
150 g
Groft brød
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 6,9 g |
| Fedt: | 4,4 g |
| Kulhydrat: | 11,3 g |