Bagt rodfrugtsalat
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Dejlig nem ret med masser af grønt, perlespelt, sennepsdressing og salatost.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    400 g
                                                Små kartofler i både
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    3
                                                Rødbeder i tern (ca. 300 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    4
                                                Gulerødder i tern (ca. 300 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    240 g
                                                Perlespelt (ca. 3 dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    3 dl
                                                Vand
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¾ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                
Dressing
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Olivenolie
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Hvid balsamicoeddike
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Dijonsennep
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Vand
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    2 dl
                                                Grofthakket bredbladet persille
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Salatost i mindre stykker
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Dressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g | 
| Protein: | 4,1 g | 
| Fedt: | 3,8 g | 
| Kulhydrat: | 16,1 g |