Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan skifte skifte persillerødder ud med selleri, gulerødder og/eller pastinak - og pærerne kan erstattes af æbler eller blommer.
10256 kJ / 2451 kcal
543 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 26,7 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 40,8 % | 13,1 g |
Fedt: | 32,5 % | 4,8 g |
Lækker torsk med klasssisk tilbehør på en ny måde.
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
500 g
Renset torskefilet uden skind
|
|
---|---|
10 g
Smeltet smør
|
|
50 g
Hakkede hasselnøddekerner
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
2 spsk
Sød fransk sennep eller ravigottesauce
|
|
3 spsk
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
6
Persillerødder i stave (ca. 400 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Uskrællede pærer i både, fx clara frijs (ca. 200 g)
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
240 g
Groft brød
|
---|