Bagt torsk med sennepsdressing

Bagt torsk med sennepsdressing

30 min Hovedret

Ahhh...dejlig fisk bagt i ovnen. Serveret med frisk sennepsdressing og sauterede persillerødder med pærer, citron og timian. Bagt torsk med sennepsdressing er retten der både fungerer i hverdagen og til fest. Nøddepanaden omkring fisken giver et dejligt sprødt modspil til den sarte bløde fisk. Citronskal og pære gør retten frisk, mens sennep og persillerødder giver retten dybde. Bagt torsk med sennepsdressing er en klassiker i nye klæder.

Mere inspiration

Lækker torsk med klasssisk tilbehør på en ny måde.

Velbekomme!
Variation

Du kan skifte skifte persillerødder ud med selleri, gulerødder og/eller pastinak - og pærerne kan erstattes af æbler eller blommer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8707 kJ / 2081 kcal

Næringsindhold pr. 100g

462 kJ / 110 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 32,8 % 8,9 g
Kulhydrat: 40,2 % 10,9 g
Fedt: 27 % 3,4 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser