Ahhh...dejlig fisk bagt i ovnen. Serveret med frisk sennepsdressing og sauterede persillerødder med pærer, citron og timian. Bagt torsk med sennepsdressing er retten der både fungerer i hverdagen og til fest. Nøddepanaden omkring fisken giver et dejligt sprødt modspil til den sarte bløde fisk. Citronskal og pære gør retten frisk, mens sennep og persillerødder giver retten dybde. Bagt torsk med sennepsdressing er en klassiker i nye klæder.
Lækker torsk med klasssisk tilbehør på en ny måde.
Du kan skifte skifte persillerødder ud med selleri, gulerødder og/eller pastinak - og pærerne kan erstattes af æbler eller blommer.
8707 kJ / 2081 kcal
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 32,8 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 40,2 % | 10,9 g |
Fedt: | 27 % | 3,4 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.