Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.
Tilsæt 1 dl hvidvin til det ovnfaste fad med torsk, og få en mere dampet udgave af nytårstorsk.
Hvis du ikke serverer torsken som del af en menu, men som selvstændig ret, bør du servere 1 kg kogte kartofler til som tilbehør.
13667 kJ / 3266 kcal
724 kJ / 173 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 14,8 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 11,9 % | 5,1 g |
Fedt: | 73,3 % | 14,3 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Rødbeder i små tern (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
600 g
Torskeloin
|
|
---|---|
25 g
Smør - smeltet
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1½ tsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2½ dl
Vand
|
|
3 spsk
Hele gule sennepsfrø
|
|
6
Finthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
|
|
200 g
Koldt smør i små stykker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Friske krydderurter
|
|
---|---|
100 g
Stegte bacontern
|
|
4
Blødkogte vagtelæg (kogtetid 2.5 min.)
|