Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.
Tilsæt 1 dl hvidvin til det ovnfaste fad med torsk, og få en mere dampet udgave af nytårstorsk.
Hvis du ikke serverer torsken som del af en menu, men som selvstændig ret, bør du servere 1 kg kogte kartofler til som tilbehør.
13667 kJ / 3266 kcal
724 kJ / 173 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 14,8 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 11,9 % | 5,1 g |
Fedt: | 73,3 % | 14,3 g |
Dejlig dessert, der også kan bruges en festlig aften.
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
Smør
|
25 g |
---|---|
Rødbeder i små tern (ca. 400 g)
|
4 |
Mørk balsamicoeddike
|
1 dl |
Sukker
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Torskeloin
|
600 g |
---|---|
Smør - smeltet
|
25 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Hvedemel
|
1½ tsk |
---|---|
Vand
|
2½ dl |
Hele gule sennepsfrø
|
3 spsk |
Finthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
|
6 |
Koldt smør i små stykker
|
200 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske krydderurter
|
|
---|---|
Stegte bacontern
|
100 g |
Blødkogte vagtelæg (kogtetid 2.5 min.)
|
4 |