Sprøde, salte, lækre rugbrødschips.
5939 kJ / 1419 kcal
612 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17,9 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 22,9 % | 8,2 g |
Fedt: | 59,2 % | 9,8 g |
Torskefilet uden skind og ben (frosset min. 24 timer)
|
300 g |
---|---|
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
½ spsk |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Sukker
|
1 tsk |
Smør
|
20 g |
---|---|
Meget tynde skiver rugbrød (ca. 50 g)
|
6 |
Flagesalt
|
2 tsk |
1½ dl | |
Dijon-honningsennep
|
1½ spsk |
Grov sennep
|
1½ tsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Bladselleri (ca. 150 g)
|
3 stilke |
---|---|
Rødt æble i meget tynde både, fx coxorange (ca. 200 g)
|
1½ |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Rød skovsyre
|
---|