Citronsorbet er en frisk og lækker dessert med den rette balance mellem syrligt og sødt. Citronsorbeten er velegnet at servere som dessert, hvis du har en menu, som ellers er lidt tung. Eller hvis du serverer flere andre retter, fx både forret, hovedret og ost. Vil du gøre desserten med citronsorbet mere fyldig, kan du servere den sammen med lidt frugt eller bær, en kugle flødeis og måske en lille sprød kage. Citronsorbet kan også bruges som mundrenser fx mellem en forret og hovedret.
Du kan kugle sorbeten op i god tid - læg straks sorbetkuglerne i fryseren. De kan serveres direkte fra fryseren, og det gør det lidt nemmere ved serveringen.
Hvis du vil servere lidt frugt eller bær ved siden af citronsorbeten, passer det om vinteren fx godt med appelsinfileter drysset med lidt sukker og om sommeren fx hindbær og blåbær.
5109 kJ / 1221 kcal
516 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 2,1 % | 0,6 g |
Kulhydrat: | 97,8 % | 29,7 g |
Fedt: | 0,1 % | 0 g |