10-12 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
7540 kJ / 1802 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 24,8 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 10,6 % | 2,4 g |
Fedt: | 64,6 % | 6,8 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Bolsjebede (ca. 125 g)
|
1 |
---|---|
Vand
|
1 dl |
Lagereddike
|
1 dl |
Sukker
|
3 spsk |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
2 |
Halvtør hvidvin
|
2 dl |
Laurbærblade
|
2 |
Grøntsagsbouillon
|
8 dl |
Piskefløde
|
1½ dl |
Dijonsennep
|
2 spsk |
Friskkværnet peber
|
Parmaskinke (ca. 40 g)
|
3 skiver |
---|---|
Vagtelæg
|
6 |
Smør
|
25 g |
---|---|
Torskefileter (ca. 450 g)
|
6 |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friske kørvelkviste
|
---|