Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder

Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder

60+ min Forret

En variation af den klassiske nytårstorsk men her som en suppe, der egner sig perfekt som forret. De syltede rødbeder er blevet til stribede bolsjebeder, sennepssaucen til en suppe og bacon er skiftet ud med parmaskine. En smuk og velsmagende kending i nye klæder.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7000 kJ / 1673 kcal

Næringsindhold pr. 100g

360 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 27,5 % 5,8 g
Kulhydrat: 7,8 % 1,6 g
Fedt: 64,7 % 6,3 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser