Bagte bær med hvid chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

En super hurtig og nem dessert der smager skønt.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom bærrene i 4 små ovnfaste skåle (a ca. 2 dl). Drys chokoladen over bærrene og bag desserterne på en plade midt i ovnen til chokoladen er smeltet og bærrene er lune. Server straks sammen med iskold fraiche. Pynt med friske citronmelisseblade.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Rousillon, Frankrig

Sød, hvid vin på muscat-druen, fx. en muscat de rivesaltes Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til chokolade