Bagte bær med hvid chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

30 min

En super hurtig og nem dessert der smager skønt.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom bærrene i 4 små ovnfaste skåle (a ca. 2 dl). Drys chokoladen over bærrene og bag desserterne på en plade midt i ovnen til chokoladen er smeltet og bærrene er lune. Server straks sammen med iskold fraiche. Pynt med friske citronmelisseblade.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Rousillon, Frankrig

Sød, hvid vin på muscat-druen, fx. en muscat de rivesaltes Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til chokolade