Bagte bær med hvid chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

30 min

En super hurtig og nem dessert der smager skønt.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom bærrene i 4 små ovnfaste skåle (a ca. 2 dl). Drys chokoladen over bærrene og bag desserterne på en plade midt i ovnen til chokoladen er smeltet og bærrene er lune. Server straks sammen med iskold fraiche. Pynt med friske citronmelisseblade.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Rousillon, Frankrig

Sød, hvid vin på muscat-druen, fx. en muscat de rivesaltes Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til chokolade