Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned.
Du kan lave 10 små hindbærtærter i forme a ca. 1 dl. Hindbær kan erstattes af jordbær. Du kan udelade lakrids.
10811 kJ / 2584 kcal
1067 kJ / 255 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 27,9 g |
Fedt: | 50,6 % | 14,6 g |
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
2 spsk
Flormelis
|
|
100 g
Smør
|
|
1
Æggeblomme eller 1½ spsk vand
|
|
50 g
Finthakket hvid chokolade
|
|
1 tsk
Knust rålakrids
|
250 g
Rensede friske hindbær
|
|
---|---|
150 g
Ribsgelé
|
¼ liter
Creme fraiche - eller flødeskum
|
---|