Mere lækkert bagværk med hindbær.
Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned.
10811 kJ / 2584 kcal
1067 kJ / 255 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 27,9 g |
Fedt: | 50,6 % | 14,6 g |
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
175 g |
---|---|
Flormelis
|
2 spsk |
Smør
|
100 g |
Æggeblomme eller 1½ spsk vand
|
1 |
Finthakket hvid chokolade
|
50 g |
Knust rålakrids
|
1 tsk |
Rensede friske hindbær
|
250 g |
---|---|
Ribsgelé
|
150 g |
¼ liter |