Bagte pastaruller i tomatsauce
45 min

Bagte pastaruller i tomatsauce

Hjemmelavede cannelloni fyldt med oksekød og basilikum og bagt i en fyldig tomatsauce....du bliver næsten høre musikke spille i en italiensk baggård.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bagte pastaruller i tomatsauce

Hjemmelavede cannelloni fyldt med oksekød og basilikum og bagt i en fyldig tomatsauce....du bliver næsten høre musikke spille i en italiensk baggård.

Antal portioner
  • 200 g friske lasagneplader
  • 2 dåser cherrytomater (ca. 800 g)
  • 1 grøn squash i 2 x 2 cm tern
  • 5 forårsløg i tykke ringe
  • 1½ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske basilikumblade og top af forårsløg

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Fremgangsmåde:

Lad 2 tsk af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min., eller til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt forårsløg, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Tag panden af varmen og vend cremefraiche og basilikum i. Smag til.

Smør 2 små eller et stort ovnfast fad (ca. 20 x 25 cm) med resten af fedtstoffet. Skær lasagnepladerne i 8 lige store stykker og fordel kødblandingen på stykkerne. Rul pastaen tæt om fyldet og læg rullerne i det smurte fad. Bland tomater, squash, forårsløg, sukker, salt og peber i en stor skål. Fordel tomatsaucen henover og ned om pastarullerne og bag retten midt i ovnen.

Server de bagte pastaruller med lunt flute.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 28 %
Print