Bagte pastaruller i tomatsauce - Opskrifter - Arla

Bagte pastaruller i tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Hjemmelavede cannelloni fyldt med oksekød og basilikum og bagt i en fyldig tomatsauce....du bliver næsten høre musikke spille i en italiensk baggård.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g friske lasagneplader
  • 2 dåser cherrytomater (ca. 800 g)
  • 1 grøn squash i 2 x 2 cm tern
  • 5 forårsløg i tykke ringe
  • 1½ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk basilikumblad og top af forårsløg

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad 2 tsk af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min., eller til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt forårsløg, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Tag panden af varmen og vend cremefraiche og basilikum i. Smag til.

Smør 2 små eller et stort ovnfast fad (ca. 20 x 25 cm) med resten af fedtstoffet. Skær lasagnepladerne i 8 lige store stykker og fordel kødblandingen på stykkerne. Rul pastaen tæt om fyldet og læg rullerne i det smurte fad. Bland tomater, squash, forårsløg, sukker, salt og peber i en stor skål. Fordel tomatsaucen henover og ned om pastarullerne og bag retten midt i ovnen.

Server de bagte pastaruller med lunt flute.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: