Gratinerede østers med strimlet grønt
45 min
•
Skøn og enkel skaldyrsforret med lakserogn og frisk dild.
Ingredienser
Ostesauce
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ dl
Mælk
|
|
100 g
Rødkitost
|
|
1
Æggeblomme (ca. 1 spsk)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Strimlet grønt
1
Porre i tynde strimler
|
|
---|---|
1
Gulerod i tynde strimler
|
12
Friske østers
|
---|
Ristet toast
4 skiver
Sandwichbrød uden skorpe
|
---|
50 g
Lakserogn
|
|
---|---|
12
Dildkviste
|
Sådan gør du
Ostesauce
Strimlet grønt
Ristet toast
Ved serveringen
Grill
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6945 kJ / 1660 kcal
Næringsindhold pr. 100g
557 kJ / 133 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 25,1 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 27,8 % | 9,1 g |
Fedt: | 47,1 % | 7,1 g |