Du kan fryse salatosten for at få et pænere drys, når du river det.
11475 kJ / 2743 kcal
701 kJ / 168 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 19,3 % | 8 g |
Kulhydrat: | 31,4 % | 12,9 g |
Fedt: | 49,3 % | 9,3 g |
3
Røde æbler i grove tern, fx elstar (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket bananskalotteløg (ca. 50 g)
|
|
1 dl
Hvidvin
|
|
½ spsk
Rørsukker
|
|
1 spsk
Finthakkede stilke af rød skovsyre
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
2
Østers (ca. 20 g kød)
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 dl
Koldpresset rapsolie
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
12
Meget tynde skiver rugbrød (ca. 150 g)
|
|
2 tsk
Flagesalt
|
1 dl
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
1 dl
Rørsukker
|
|
600 g
Havtaskefilet
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
75 g
Revet salatost
|
|
---|---|
½ dl
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|
Rød skovsyre
|
---|