Her har du et bud på en dejlig hovedret efter havtasken.
Du kan fryse salatosten for at få et pænere drys, når du river det.
11475 kJ / 2743 kcal
701 kJ / 168 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 19,3 % | 8 g |
Kulhydrat: | 31,4 % | 12,9 g |
Fedt: | 49,3 % | 9,3 g |
Røde æbler i grove tern, fx elstar (ca. 300 g)
|
3 |
---|---|
Finthakket bananskalotteløg (ca. 50 g)
|
1 |
Hvidvin
|
1 dl |
Rørsukker
|
½ spsk |
Finthakkede stilke af rød skovsyre
|
1 spsk |
Flagesalt
|
1 tsk |
Groftkværnet peber
|
Østers (ca. 20 g kød)
|
2 |
---|---|
Æggeblomme
|
1 |
Fint salt
|
½ tsk |
Friskpresset citronsaft
|
½ tsk |
Koldpresset rapsolie
|
1 dl |
Smør
|
25 g |
---|---|
Meget tynde skiver rugbrød (ca. 150 g)
|
12 |
Flagesalt
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 dl |
---|---|
Rørsukker
|
1 dl |
Havtaskefilet
|
600 g |
Flagesalt
|
1 tsk |
75 g | |
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|
½ dl |
Rød skovsyre
|
---|