Oksefilet med dry rub

Oksefilet med dry rub

60+ min Hovedret

Oksefilet med dry rub er en super ret, hvis det skal være nemt, når du har gæster. Det hele kan gøres klar i god tid (husk at komme dry rub på oksefileten dagen før), så du kun skal have tingene i ovnen til sidst og blande salaten. Og så smager oksefilet med dry rub dejligt og ser godt ud, ikke at forglemme! Oksefilet med dry rub er et godt bud på hovedretten nytårsaften, hvis du også gerne vil høre Dronningens nytårstale.

Mere inspiration

Hvad med en skøn islagkage efter en lækker hovedret.

Velbekomme!
Forbered i god tid

Oksefileten kan brunes et par timer i forvejen og stå klar til at komme i ovnen. Mosen kan også gøres klar i skålene i god tid, så den blot skal bages. De syltede løg kan laves et par dage i forvejen og stå i køleskabet. Alle ingredienserne til salaten kan du også gøre klar i god tid, men læg først salaten sammen lige før serveringen.

Brug en rest

Der er rigeligt med løg - brug en evt. rest på en oste- eller leverpostejmad.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

29496 kJ / 7050 kcal

Næringsindhold pr. 100g

425 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 26,3 % 6,6 g
Kulhydrat: 25,6 % 6,4 g
Fedt: 48,1 % 5,5 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser