Hvad med en skøn islagkage efter en lækker hovedret.
Oksefileten kan brunes et par timer i forvejen og stå klar til at komme i ovnen. Mosen kan også gøres klar i skålene i god tid, så den blot skal bages. De syltede løg kan laves et par dage i forvejen og stå i køleskabet. Alle ingredienserne til salaten kan du også gøre klar i god tid, men læg først salaten sammen lige før serveringen.
Der er rigeligt med løg - brug en evt. rest på en oste- eller leverpostejmad.
29496 kJ / 7050 kcal
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 26,3 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 25,6 % | 6,4 g |
Fedt: | 48,1 % | 5,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.