Oksefilet med dry rub

60+ min Hovedret

En super ret, hvis det skal være nemt når du har gæster. Det hele kan gøres klar i god tid (husk at komme dry rub på kødet dagen før), så du kun skal have tingene i ovnen til sidst og blande salaten. Og så smager det dejligt og ser godt ud, ikke at forglemme!

Oksefilet med dry rub
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

29029 kJ / 6938 kcal

Energifordeling:
Fiber: 48,9 g
Protein: 26,5 %
Kulhydrat: 25,6 %
Fedt: 47,9 %
Forbered i god tid

Oksefileten kan brunes et par timer i forvejen og stå klar til at komme i ovnen. Mosen kan også gøres klar i skålene i god tid, så den blot skal bages. De syltede løg kan laves et par dage i forvejen og stå i køleskabet. Alle ingredienserne til salaten kan du også gøre klar i god tid, men læg først salaten sammen lige før serveringen.

Brug en rest

Der er rigeligt med løg - brug en evt. rest på en oste- eller leverpostejmad.

Ingredienser