Gratinerede cannelloni med løvstikke
1 time
•
Den friske, let syrlige sauce henover de fyldte cannelloni kan minde lidt om den sauce, der er i en musaka. Løvstikke har en ret kort sæson. Du kan skifte den ud med koriander, persille, basilikum eller dild.
Ingredienser
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
250 g
Rensede spinatblade
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Hakkede friske løvstikkeblade
|
400 g
Tomater i både
|
|
---|---|
3
Hakkede rødløg (ca. 200 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Friske lasagneplader
|
|
2
Æg
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Kvark eller creme fraiche
|
Spinatsalat
150 g
Rensede babyspinatblade
|
|
---|---|
1 spsk
Hakkede friske løvstikkeblade
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Grofthakkede mandler
|
|
Groftkværnet peber
|
Sådan gør du
Spinatsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6790 kJ / 1623 kcal
Næringsindhold pr. 100g
322 kJ / 77 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 44,1 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 23 % | 4,4 g |
Fedt: | 32,9 % | 2,9 g |