Gratineret mørbrad med appelsin og chili
45 min
•
Dejlig saftig mørbrad med frisk sauce af appelsin og chili, der bliver rundet godt af, af den gratinerede ost.
Ingredienser
1
Afpudset svinemørbrad
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
225 g
Fileter af appelsiner - 3 appelsiner
|
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
4 spsk
Sød chilisauce
|
|
40 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
Tilbehør
3 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
400 g
Dampede grønne bønner
|
Sådan gør du
Gratinering:
Ca. 15 min. ved 225°.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10232 kJ / 2446 kcal
Næringsindhold pr. 100g
499 kJ / 119 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,9 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 46,3 % | 13,6 g |
Fedt: | 26,8 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.