Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

30 min

Tomatsuppen, med fyld af bønner, kyllingefilet, græskar og æble, bliver ekstra lækker med smeltet ost på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 3 spsk vand
  • 1 tsk sorte sesamfrø
  • ½ tsk havsalt
  • ½ tsk sorte sesamfrø
  • 2 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Fordel bønner, kyllingekød, græskar og æbler i 4 ovnfaste portionsskåle (a 4-5 dl). Drys med salt, hæld suppen over og drys med den revne ost.

Pensl de 6 tortillas med vand, drys med sesamfrø og salt og tryk det fast. Skær pandekagerne ud i halve og læg dem på to plader med bagepapir. Gratiner suppen på ovnens rist øverst og rist de halve tortillas i midten og nederst i ovnen.

Drys suppen med sesamfrø og korianderblade og server med de sprøde tortillas.

Tip

I stedet for græskar, kan du bruge kartofler, som du forkoger i vand tilsat salt i ca. 10 min.

Gratinering af tomatsuppe

Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.

Ristning af tortillas

Ca. 15 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: