Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas
30 min
•
Tomatsuppen, med fyld af bønner, kyllingefilet, græskar og æble, bliver ekstra lækker med smeltet ost på toppen.
Ingredienser
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
300 g
Kyllingefilet i tynde strimler (ca. g)
|
|
200 g
Græskar i mundrette stykker, fx hokkaido
|
|
2
Rødkindede, syrlige æbler i mundrette stykker (ca. 200 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|
75 g
Revet tex mex ost
|
Tilbehør
6
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
3 spsk
Vand
|
|
1 tsk
Sorte sesamfrø
|
|
½ tsk
Havsalt
|
Pynt
½ tsk
Sorte sesamfrø
|
|
---|---|
Evt. krydderurter
|
Sådan gør du
Tilbehør
I stedet for græskar, kan du bruge kartofler, som du forkoger i vand tilsat salt i ca. 10 min.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9216 kJ / 2203 kcal
Næringsindhold pr. 100g
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 25,5 % | 6 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 10,7 g |
Fedt: | 29 % | 3,1 g |