Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

30 min

Tomatsuppen, med fyld af bønner, kyllingefilet, græskar og æble, bliver ekstra lækker med smeltet ost på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 3 spsk vand
  • 1 tsk sorte sesamfrø
  • ½ tsk havsalt
  • ½ tsk sorte sesamfrø
  • 2 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Fordel bønner, kyllingekød, græskar og æbler i 4 ovnfaste portionsskåle (a 4-5 dl). Drys med salt, hæld suppen over og drys med den revne ost.

Pensl de 6 tortillas med vand, drys med sesamfrø og salt og tryk det fast. Skær pandekagerne ud i halve og læg dem på to plader med bagepapir. Gratiner suppen på ovnens rist øverst og rist de halve tortillas i midten og nederst i ovnen.

Drys suppen med sesamfrø og korianderblade og server med de sprøde tortillas.

Tip

I stedet for græskar, kan du bruge kartofler, som du forkoger i vand tilsat salt i ca. 10 min.

Gratinering af tomatsuppe

Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.

Ristning af tortillas

Ca. 15 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: