Bagte søde kartofler med to slags dip
•
Kartoflens naturlige søde smag kommer frem efter noget tid i ovnen og harmonerer perfekt sammen med de to slags dip.
Ingredienser
|
8
Små søde kartofler (ca. 1500 g)
|
|---|
Avocadodip med skinke
|
1
Avocado (ca. 225 g)
|
|
|---|---|
|
250 g
Hytteost
|
|
|
100 g
Kogt, røget skinke i strimler
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Grønkålsdip med blåskimmel
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
75 g
Finthakket grønkål
|
|
|
100 g
Blåskimmelost
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Avocadodip med skinke
Grønkålsdip med blåskimmel
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis de søde kartofler er store så del dem i halve og kvarte, inden du bager dem.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
471 kJ / 113 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 3,9 g |
| Fedt: | 5,7 g |
| Kulhydrat: | 11,4 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.