Bananmad med nøddesmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En ekstravagant udgave af en bananmad - her med smøristede nødder og havsalt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • ½ groft salt
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 2 bananer

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist nødderne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Drys nødderne med salt og lad dem køle på et stykke bagepapir. Tag 1 spsk nødder fra til pynt. Kom resten af de ristede nødder i en hurtighakker og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 4 min. - eller til de får en smørbar konsistens.

Rist rugbrødsskiverne på en brødrister til de er sprøde - lad dem køle af. Skræl og skær bananerne i skiver. Smør rugbrødsskiverne med nøddesmørret og fordel bananskiverne herpå. Pynt med de hakkede nødder og server straks.

Tip

Du kan evt. drysse bananmaden med lidt havsalt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: