Bananmad med nøddesmør - Opskrifter - Arla

Bananmad med nøddesmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En ekstravagant udgave af en bananmad - her med smøristede nødder og havsalt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • ½ groft salt
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 2 bananer

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist nødderne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Drys nødderne med salt og lad dem køle på et stykke bagepapir. Tag 1 spsk nødder fra til pynt. Kom resten af de ristede nødder i en hurtighakker og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 4 min. - eller til de får en smørbar konsistens.

Rist rugbrødsskiverne på en brødrister til de er sprøde - lad dem køle af. Skræl og skær bananerne i skiver. Smør rugbrødsskiverne med nøddesmørret og fordel bananskiverne herpå. Pynt med de hakkede nødder og server straks.

Tip

Du kan evt. drysse bananmaden med lidt havsalt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: