Begynder-sushi
1 time
•
Mange børn kan godt lide sushi og med lidt tålmodighed og hjælp kan de også lave deres egen fine sushianretning....også for voksne!
Ingredienser
Sushiris
|
1¼ dl
Vand
|
|
|---|---|
|
100 g
Sushiris (ca. 1¼ dl)
|
|
|
¾ spsk
Sukker
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
1 spsk
Riseddike
|
Kyllingekødboller
|
250 g
Hakket kyllingekød
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
1½ spsk
Fintrevet løg
|
|
|
1
Æg
|
|
|
2 spsk
Rasp
|
|
|
25 g
Smør
|
|
|
1 spsk
Teriyakisauce
|
|
¼
Agurk
|
|
|---|---|
|
2 plader
Noritang
|
|
|
En bambusmåtter (små aflange måtter af bambusstrå)
|
|
|
2 spsk
Pikant flødeost
|
|
|
60 g
Røget laks i stimler
|
|
|
2 tsk
Sorte sesamfrø
|
|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|
|---|---|
|
200 g
Optøede, frosne edamamebønner i bælg
|
|
|
½
Citron (usprøjtet) i både
|
|
|
3 spsk
Sushi ingefær
|
|
|
4 spsk
Teriyakisauce
|
Sådan gør du
Sushiris
Kyllingekødboller
Tips
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
578 kJ / 138 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 9,4 g |
| Fedt: | 5,8 g |
| Kulhydrat: | 12 g |