Begynder-sushi
                                
                                    1 time
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Mange børn kan godt lide sushi og med lidt tålmodighed og hjælp kan de også lave deres egen fine sushianretning....også for voksne!
Ingredienser
Sushiris
| 
                                            
                                                    1¼ dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Sushiris (ca. 1¼ dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¾ spsk
                                                Sukker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Riseddike
                                            
                                     | 
Kyllingekødboller
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Hakket kyllingekød
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ spsk
                                                Fintrevet løg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Rasp
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Teriyakisauce
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    ¼
                                                Agurk
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 plader
                                                Noritang
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                En bambusmåtter (små aflange måtter af bambusstrå)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Pikant flødeost
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    60 g
                                                Røget laks i stimler
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Sorte sesamfrø
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    8
                                                Bambusspyd - ca. 20 cm lange
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Optøede, frosne edamamebønner i bælg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½
                                                Citron (usprøjtet) i både
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Sushi ingefær
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4 spsk
                                                Teriyakisauce
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Sushiris
Kyllingekødboller
Tips
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
578 kJ / 138 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 9,4 g | 
| Fedt: | 5,8 g | 
| Kulhydrat: | 12 g | 
 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    