Berberiandebryst med peberfrugtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Berberiandbryst i peberfrugtsauce med cognac. Hvis der skal ske lidt andet!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt

Peberfrugtsauce

Tilbehør:

  • 1 kg aspargeskartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rids skindet på andebrystet og drys med peber. Varm smørret i en pande til det er gyldent, og steg bryststykket med skindsiden nedad ved svag varme i ca. 12 min. Vend det og steg kødsiden i ca. 15 min, til bryststykket er gennemstegt. Tag kødet af panden og drys med salt. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min. - (gem stegeskyen)

Peberfrugtsauce

Svits løgene i 2 spsk af stegeskyen i ca. 1 min. Tilsæt peberfrugterne og svits dem i ca. 2 min. Tilsæt salt, cognac og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme i ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Skær bryststykket fra den spidse ende i tynde skrå skiver. Hæld peberfrugtsaucen på varme tallerkener og læg brystskiverne herpå.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 42 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Caménere Maipo Valley, Chile

God rødvin på carmenere-druen, gerne reserva Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til peberfrugt