Berberiandebryst med peberfrugtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Berberiandbryst i peberfrugtsauce med cognac. Hvis der skal ske lidt andet!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt

Peberfrugtsauce

Tilbehør:

  • 1 kg aspargeskartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rids skindet på andebrystet og drys med peber. Varm smørret i en pande til det er gyldent, og steg bryststykket med skindsiden nedad ved svag varme i ca. 12 min. Vend det og steg kødsiden i ca. 15 min, til bryststykket er gennemstegt. Tag kødet af panden og drys med salt. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min.

Peberfrugtsauce

Svits løgene i stegeskyen i ca. 1 min. Tilsæt peberfrugterne og svits dem i ca. 2 min. Tilsæt salt, cognac og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme i ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Skær bryststykket fra den spidse ende i tynde skrå skiver. Hæld peberfrugtsaucen på varme tallerkener og læg brystskiverne herpå.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 42 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Caménere Maipo Valley, Chile

God rødvin på carmenere-druen, gerne reserva Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til peberfrugt