Blommefyldte skinkeroulader

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Lækker middag med frisk syre fra nye blommer og røde ribs.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk finthakkede bredbladet persille
  • 1 dl ribs

Tilbehør

  • 1 kg kartofler
  • 300 g dampet broccoli
  • ribsgelé

Sådan gør du

Sådan gør du

Bank skinkeschnitzlerne ud til ½ cm tynde skiver. Drys med salt og peber. Del blommerne i kvarte og fjern stenene. Fordel blommebådene på kødet og rul dem sammen til "roulader" - hold dem sammen med tandstikkere eller med kødsnor. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun dem i ca. 3 min. - hele vejen rundt. Tilsæt fløde, gelé, soja, sennep og fond og lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Drys med persille og ribs og server straks med kartofler, gelé og broccoli.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: