Blommefyldte skinkeroulader

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lækker middag med frisk syre fra nye blommer og røde ribs.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk finthakkede bredbladet persille
  • 1 dl ribs

Tilbehør

  • 1 kg kartofler
  • 300 g dampet broccoli
  • ribsgelé

Sådan gør du

Sådan gør du

Bank skinkeschnitzlerne ud til ½ cm tynde skiver. Drys med salt og peber. Del blommerne i kvarte og fjern stenene. Fordel blommebådene på kødet og rul dem sammen til "roulader" - hold dem sammen med tandstikkere eller med kødsnor. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun dem i ca. 3 min. - hele vejen rundt. Tilsæt fløde, gelé, soja, sennep og fond og lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Drys med persille og ribs og server straks med kartofler, gelé og broccoli.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: