Bøllebrownies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(74 vurderinger)

60+ min

Søde små brownies med chokoladepeanuts er ideelle til børnefødselsdagen.

Ingredienser

24 stykker

Antal portioner

  • 225 g smør - smeltet
  • 100 g mørk chokolade (ca. 50% kakao) i små stykker
  • 4 æg
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 3 spsk kakao
  • 300 g Chokoladepeanuts, fx M&M peanuts

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fedtstof i en gryde sammen med chokoladen og smelt det ved jævn varme. Lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Bland mel og kakao sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen". Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm) - foret med bagepapir. Fordel chokoladepeanuts på dejen og bag den midt i ovnen. Løft kagen med bagepapir ud af bradepanden og lad kagen køle af på en bagerist.

Skær den i 24 små firkanter - 4 baner på den lange led og 3 på den korte.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 175°. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.

Tip

Bøllebrownies kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 5 dage.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 23850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: