Bøllebrownies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(70 vurderinger)

60+ min

Søde små brownies med chokoladepeanuts er ideelle til børnefødselsdagen.

Ingredienser

24 stykker

Antal portioner

  • 225 g smør - smeltet
  • 100 g mørk chokolade (ca. 50% kakao) i små stykker
  • 4 æg
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 3 spsk kakao
  • 300 g Chokoladepeanuts, fx M&M peanuts

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fedtstof i en gryde sammen med chokoladen og smelt det ved jævn varme. Lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Bland mel og kakao sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen". Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm) - foret med bagepapir. Fordel chokoladepeanuts på dejen og bag den midt i ovnen. Løft kagen med bagepapir ud af bradepanden og lad kagen køle af på en bagerist.

Skær den i 24 små firkanter - 4 baner på den lange led og 3 på den korte.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 175°. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.

Tip

Bøllebrownies kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 5 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: