Boller med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(68 vurderinger)

60+ min

Boller med hytteost er perfekte til madpakken, frokosten eller på farten

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg
  • grillkrydderi og evt. havsalt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun mælken og hæld den i en skål. Rør gæren ud heri og tilsæt vand, hytteost, olie, sukker, salt og mel (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen til med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted, til den har dobbelt størrelse. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Del dejen i 12 stykker og form dem til boller. Fordel bollerne på en plade med bagepapir, pensl dem og drys med krydderi. Bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag