Boller med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(57 vurderinger)

60+ min

Boller med hytteost er perfekte til madpakken, frokosten eller på farten

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg
  • grillkrydderi og evt. havsalt

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun mælken og hæld den i en skål. Rør gæren ud heri og tilsæt vand, hytteost, olie, sukker, salt og mel (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen til med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted, til den har dobbelt størrelse. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Del dejen i 12 stykker og form dem til boller. Fordel bollerne på en plade med bagepapir, pensl dem og drys med krydderi. Bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 15 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: