Boller til natmad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

Skal der holdes fest, følger der somregel natmad med. Med disse fedtfattige boller til natmaden, sørger du for at stille sulten hos store som små

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.

Del dejen i 24 stykker og form dem til boller. Læg bollerne på plader med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 15 min. Pensl med æg og klip et lille kryds i toppen af hver bolle. Bag bollerne midt i ovnen.

Tip

Bollerne smager godt med smør og ost, rullepølse eller skinke.

Pensling

Sammenpisket æg.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 21 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: