Smørrebrød med skinke og let italiensk salat

Smørrebrød med skinke og let italiensk salat

15 min
Erstat mayonnaisen med kvark og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag.

Sådan gør du

Let italiensk salat
  • Bland radiser, ærter, forårsløg, drueagurker og salt godt sammen - tag lidt fra til pynt. Rør kvark og ravigottesauce sammen og vend grøntsagerne i. Smag den italienske salat til.
  • Anret salatblade og skinke på rugbrødet og top op med den italienske salat. Pynt med grønt, dild og friskkværnet peber.
Energiindhold for hele retten:

2231 kJ / 533 kcal

Næringsindhold pr. 100g

473 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,3 g
Protein: 27,4 % 7,6 g
Kulhydrat: 53,5 % 14,9 g
Fedt: 19,1 % 2,4 g

Ingredienser

Let italiensk salat
50 g Radiser i små tern
50 g Optøede eller friskbælgede ærter (ca. 1 dl)
¼ bundt Forårsløg i tynde ringe (ca. 25 g)
2 Syltede drueagurker i små tern
½ tsk Groft salt
1 dl Skyr naturel
½ spsk Ravigottesauce
4 blade Hjertesalat
50 g Røget skinke
2 skiver Groft rugbrød
Pynt
Dildkviste
Friskkværnet peber
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk