Bondens fine skinkesmørrebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Høstmad til en let frokost ude i marken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 pære, fx lukas
  • ½ fennikel
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 8 skiver skinke, fx koldrøget

Pynt

  • pære i både
  • purløg
  • top af fennikel

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern kernehuset og hak pæren fint. Skær fenniklen i meget tynde strimler. Bland hytteost, sennep, salt, peber, purløg, pære og fennikel. Fordel hytteostblandingen på rugbrødsskiverne og kom skinke på toppen. Pynt med pærebåde, purløg og fennikeltop.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: