Bondens fine skinkesmørrebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Høstmad til en let frokost ude i marken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 pære, fx lukas
  • ½ fennikel
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 8 skiver skinke, fx koldrøget

Pynt

  • pære i både
  • purløg
  • top af fennikel

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern kernehuset og hak pæren fint. Skær fenniklen i meget tynde strimler. Bland hytteost, sennep, salt, peber, purløg, pære og fennikel. Fordel hytteostblandingen på rugbrødsskiverne og kom skinke på toppen. Pynt med pærebåde, purløg og fennikeltop.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: