Bowl med kylling og spidskål
20 min
•
En skål fuld af smag, farver og skønne råvarer. Nem og hurtig aftensmad - og du kan skifte ud, så du både får brugt rester og undgår madspild.
Ingredienser
Couscous
|
150 g
Couscousgryn (ca. 2 dl)
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
2 dl
Kogende vand
|
|
250 g
Stegt kyllingekød i mundrette stykker
|
|---|
Lun spidskål
|
300 g
Snittet spidskål
|
|
|---|---|
|
100 g
Strimlede soltørrede tomater i olie
|
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Bowl
|
300 g
Friske eller optøede ærter
|
|
|---|---|
|
2 tsk olie fra de soltørrede tomater
|
|
|
1 dl
Hakkede mynteblade
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
250 g
Hytteost
|
|
|
2 tsk
Stærk chilisauce, fx harissa
|
Pynt
|
Mynteblade
|
|---|
Sådan gør du
Couscous
Lun spidskål
Bowl
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,8 g |
| Protein: | 8,2 g |
| Fedt: | 1,5 g |
| Kulhydrat: | 11 g |