Braiseret nakkefilet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Braiseringen i fløde og vand giver en vidundelig sauce, cremet og fuld af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk lys saucejævner
  • 3 majroer i tynde både
  • 5 rødløg i både
  • 300 g fine ærter

Ostedrys

Tilbehør

  • 480 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kødet på alle sider (ca. 5 min. i alt). Tilsæt fløde, vand, salt og peber. Lad nakkefileten braisere ved svag varme og under låg i ca. 2 timer - vend den af og til. Tag nakkefileten op og lad den hvile tildækket. Kog skyen ind ved kraftig varme i ca. 15 min., eller til der er ca. 6 dl tilbage. Si skyen og kom den tilbage i den rengjorte gryde. Pisk saucejævner i og lad saucen koge, stadig under omrøring, i ca. 1 min. Tilsæt majroer og løg og lad grøntsagerne koge ved jævn varme og uden låg i ca. 3 min. Tilsæt ærter og varm retten igennem. Smag til.

Ostedrys

Bland imens ost, rucola og kapers sammen.

Ved serveringen

Skær kødet i skiver og anret dem i et dybt fad. Hæld saucen over og pynt med lidt ostedrys. Server straks sammen med brød og resten af ostedrysset.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 22070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sangiovese, cabernet sauvignon Toscana, Italien

God rødvin fra Toscana, fx. en chianti classico Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svinekød

Andre gode forslag