Broccolicouscous med stegte kyllingefileter
30 min
•
Prøv broccoli på en ny måde - som broccoliucouscous. Måske kender du blomkålsris. Broccolien er også revet, men bliver bare lidt finere. Derfor kalder vi den couscous.
Ingredienser
Stegte kyllingefileter
|
2
Kyllingefileter (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør
|
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4
Gulerødder i små tern (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
100 g
Rosiner
|
|
|
200 g
Salatost i tern
|
Broccolicouscous
|
450 g
Fintrevet broccoli
|
|
|---|---|
|
1 liter
Kogende vand
|
|
|
20 g
Smør
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
240 g
Ristede fuldkornspitabrød
|
|---|
Sådan gør du
Stegte kyllingefileter
Grøntsager
Broccolicouscous
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan udelade brødet som tilbehør og i stedet vende broccolicouscousen sammen med 200 g tilberedt almindelig couscous (af ca. 100 g rå).
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
475 kJ / 114 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,8 g |
| Protein: | 7,5 g |
| Fedt: | 4,3 g |
| Kulhydrat: | 11,1 g |