Broccolisalat med tuncreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Fyldig og mættende broccolisalat med tun, ansjoser og kidneybønner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 1 kg broccoli i små buketter og stokken i mønter
  • 2 dåser røde kidneybønner (ca. 840 g)

Tuncreme

  • 100 g ansjosfileter fra dåse - i små bidder

Pynt

  • bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom broccolien i en gryde med kogende letsaltet vand og kog den, uden låg, i 5-8 min. Skyl broccolibuketter og mønter i iskoldt vand og lad broccolien dryppe af i en sigte. Skyl bønnerne under rindende vand og lad dem dryppe af.

Tuncreme

Hæld olien fra tunen. Blend tun, cremefraiche, mayonnaise og ansjoser til en helt jævn creme. Tilsæt citronsaft, salt, peber og lidt vand - til cremen har konsistens som yoghurt. Smag til.

Ved serveringen

Anret broccoli, bønner og ansjosfileter på et stort fad. Pynt med persille og server tuncremen sammen med.

Tip

Salat og tuncreme kan holde sig tildækket i køleskabet i op til 2 døgn.

Hvordan koger man broccoli

Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 106,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag