Brød med hytteost

Bedømmelse

(2 vurderinger)

60+ min

Blødt og lyst brød med sesam, som får ekstra saftighed og holdbarhed fra hytteosten.

Ingredienser

20 skiver pr. brød

Antal portioner

Pensling

  • sammenpiskede æg

Pynt

  • sesamfrø

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen, dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 40 min. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Form dejen til et stort, rundt brød og læg det på en plade med bagepapir. Lad brødet efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl brødet med sammenpisket æg, drys med sesamfrø og rids det med en skarp kniv. Bag brødet nederst i ovnen, til det er gyldent og sprødt. Lad det køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 19 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: