Brød med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Blødt og lyst brød med sesam, som får ekstra saftighed og holdbarhed fra hytteosten.

Ingredienser

20 skiver pr. brød

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Pynt

  • sesamfrø

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen, dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 40 min. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Form dejen til et stort, rundt brød og læg det på en plade med bagepapir. Lad brødet efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl brødet med sammenpisket æg, drys med sesamfrø og rids det med en skarp kniv. Bag brødet nederst i ovnen, til det er gyldent og sprødt. Lad det køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 19 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: